ویزای هندوستان

3ماه ,
مدارک اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار , فرم پر شده مخصوص سفارت , اصل بلیط رفت و برگشت ,
نام ویزا ویزای هندوستان ,
توضیحات اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار همراه با امضای مسافر .

2 قطعه عکس 3 * 4 رنگی با زمینه سفید .

کپی تمامی صفحات شناسنامه .

حضور مسافر در سفارت برای انگشت نگاری الزامی میباشد .

واچر هتل

پاسپورت منقضی مسافر

ویزای توریستی انفرادی 7-10 عادی یکبار ورود بله 3 ماه